Tänk på mijön och återvinn!

Nej men se god morgon på er alla glada och trevliga människor och så skoj att du vill kika in här i min lilla blogg idag igen! Jag har förstått efter att ha hängt med i olika debatter om vårt klimat och miljö att det här med hållbarhet och återvinning är ett ämne som verkligen är riktigt hett just nu. Vilket är fantastiskt, fantastiskt bra mina läsare och då kommer jag osökt att tänka på ett företag inom återvinning för oss i Bromölla som heter Bromölla Skrot & Containerservice AB. Förstår ni hur viktigt det här företaget är för alla oss som bryr oss om “moder jord”, det vill säga allt som är kopplat till klimat och miljö och hållbarhet? Jag har i alla fall använt mig av det här företagets tjänster och det borde många fler av er läsare också göra, om det nu inte är så att ni redan har gjort detta. Jag hade en hel del skrot och väldigt mycket annat som jag behövde bli av med och hyrde en container av Bromölla Skrot & Containerservice. Eftersom mina saker togs om hand och kunde återanvändas och bli till glädje och nytta för någon annan så gjorde jag en insats för vår miljö. En droppe i havet kan man tycka men som man säger: alla bäckar små… 

Bromölla Skrot och Containerservice hjälper till på flera orter runtomkring Bromölla. Till exempel i Olofström och i Ronneby med flera städer. Vi har väl alla skräp eller skrot eller annat som vi behöver bli av med och tyvärr väljer vissa att utan eftertanke kasta saker hur som helst, ibland akt ut i naturen. Bra som sagt att Bromölla Skrot & Containerservice finns för det är företag som det här som bidrar till att rädda vår planet.