Healing i Sölvesborg

Nu ska ni vara riktigt, riktigt varmt välkomna in hit till bloggen alla underbara och fina människor. Jag blir så oerhört glad över alla de snälla och värmande kommentarer som ni läsare har lämnat. Tusen tack för att ni följer mig här i bloggen och idag har jag en sak som jag önskar att ta upp med er. Ni som följer mig känner ju mycket väl till mitt stora intresse för de andliga aspekterna av vår tillvaro. Sangi Inre/Yttre Balans är namnet på ett ställe för oss som önskar healing i Sölvesborg eller i Bromölla. Och så här är det förstår ni, att där har jag varit och fått riktigt god hjälp. Tänk er att det finns saker inom er som är obearbetade och som ger själsliga sår. Ungefär så vill jag beskriva hur min tillvaro såg ut, men sedan jag började med denna healing har jag fått en fin harmoni och balans både i kropp och själ. Det riktigt strålar om mig. Häromdagen fick jag frågan av en väninna om jag var förälskad. Men så då förstår ni säkert vilka undergörande krafter som det finns i healing.  

 

Nu när jag är ett levande bevis på att det här fungerar så tänker jag som så: att det finns säkert många fler än jag som skulle ha nytta av att få healing i Sölvesborg eller i Bromölla. På Sangi Inre/Yttre balans kan ni få hjälp med att bli helade igen oavsett vad det är för smärtor eller sår som tynger er. Det här är väl riktigt fint, tycker ni inte det kära läsare? Jag önskar er alla att få må lika bra och underbart som jag gör just nu. Tack för att ni läste och kram till er alla!